Flat 20% off on Medicines Genuine branded products Quality Assured Secure payment Delivery across 25000+ pincodes Assured Savings Multiple payment options

Fill the quantity to get latest price!

NAIVEX

Brand Name: Naivex

Generic Name: Dolutegravir

Strength: 50mg

Manufacturer: Hetero

Packing: 30 tabs

Diseases: Anti HIV

Category:
Description

Description

Q1. What is Naivex (Dolutegravir)?

Ans. Naivex tablet is used in the treatment of HIV-1 (Human immunodeficiency virus) infection. This medication helps to reduce the amount of HIV in your body and improves the quality of life.

Q2. What are the side effects?

Ans. Some common side effects are:- allergic reaction, dizziness, nausea, exhaustion, depression, rash, trouble breathing, etc. 

Q3. How to take this medicine?

Ans. It is important to take this medicine as prescribed by your doctor. Swallow the whole tablet with a glass of water and take it regularly at the same time every day. Do not take this medicine in the wrong way as it may lead to some severe side effects.

Q4. What are the storage conditions?

Ans. Store this medicine at room temperature. Keep it away from direct heat and light. Please consult your pharmacist or doctor for more details regarding the Naivex (Dolutegravir). 

Q5. Can I drive after taking this medicine?

Ans. Naivex (Dolutegravir) may cause dizziness in some patients. Do not drive if you experience any symptoms of dizziness because it may affect your ability to drive.

Q6. How does Naivex (Dolutegravir) work?

Ans. Naivex tablet is an HIV-1 antiviral operator. It works by blocking the action of an enzyme (integrase) which helps in growing and infecting more cells.  

Q7. What should I avoid while receiving this medication? 

Ans. Avoid using sharp objects that may increase your risk of bleeding. Follow your doctor’s instructions and restrictions about any food and other activities.

Q8. Can I take this medicine during pregnancy? 

Ans. Do not use Naivex tablets if you are pregnant or planning to become pregnant. This medication can cause harm to the unborn baby.

Q9. What are the warnings and precautions?

Ans.  Before starting treatment with Naivex tablets, please inform your doctor about your previous medical history.

  • Do not use this medication if you are allergic to Dolutegravir.
  • Do not break or crush the tablet. 
  • Do not drive or operate heavy machinery.
  • Avoid consuming alcohol. 

Q10. What happens if I miss a dose? 

Ans. If you miss a scheduled dose of Docetero injection, contact your doctor immediately. Do not stop or change your dosing schedule without taking suggestions from your doctor. 

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAIVEX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *