Flat 20% off on Medicines Genuine branded products Quality Assured Secure payment Delivery across 25000+ pincodes Assured Savings Multiple payment options

Fill the quantity to get latest price!

Hepbest

Brand Name: Hepbest

Generic Name: Tenofovir Alfenamide

Strength: 25mg

Manufacturer: Mylan

Packing: 30 tabs

Diseases: Anti HIV

Category:
Description

Description

Q1. What is Hepbest (Tenofovir Alafenamide)?

Ans. Hepbest (Tenofovir Alafenamide) tablet is used in the treatment of HIV (Human immunodeficiency virus) infection. It helps to prevent the multiplication of viruses in human cells. 

Q2. How to take this medicine?

Ans. It is important to take the Hepbest tablet as prescribed by your doctor. Swallow the whole tablet with a glass of water and take it regularly at the same time every day. Do not take this medicine in the wrong way as it may lead to some severe side effects.

Q3. What happens if I miss a dose? 

Ans. If you miss a scheduled dose of Hepbest tablet, contact your doctor immediately. Do not stop or change your dosing schedule without taking suggestions from your doctor. 

Q4. What are the warnings and precautions?

Ans. Before starting treatment with Hepbest tablet, please inform your doctor about your previous medical history.

  • Do not crush or break the tablet. 
  • Close monitoring of kidney function is required during treatment with this medication.
  • Hepbest tablet may increase the risk of immune reconstitution syndrome.
  • Do not use this medication if you are allergic to Tenofovir Alafenamide. 

Q5. How does Hepbest (Tenofovir Alafenamide) work?

Ans. Hepbest tablet is an antiviral medication. This medication helps to reduce the amount of HIV in your body and improves the quality of life. It also helps to stop the virus from producing. 

Q6. Can I drive after taking this medicine?

Ans. Hepbest tablet may cause dizziness in some patients. Do not drive if you experience any symptoms of dizziness because it may affect your ability to drive.

Q7. What are the storage conditions?

Ans. Store this medicine at room temperature. Keep it away from direct heat and light. Please consult your pharmacist or doctor for more details regarding the Hepbest (Tenofovir Alafenamide).

Q8. What should I avoid while having treatment with this medicine?

Ans. Avoid contact with people who have infections. Follow your doctor’s instructions and restrictions about any food and other activities.

Q9. What are the side effects?

Ans. Some common side effects are:- headache, abdominal pain, nausea, diarrhea, fatigue, indigestion, pale skin, chest pain, fever, dizziness, etc.

Q10. Can I take this medicine during pregnancy?

Ans. Do not use Hepbest tablet if you are pregnant or planning to become pregnant. This medication can cause harm to the unborn baby.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hepbest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *